L       V.D.E.      L  

      Verkeersschool De Eendracht

 

Online Theorie

AANBIEDING ONLINE THEORIE

4 MAANDEN ONBEPERKT TOEGANG TOT ONLINE CURSUS

!!! Goedkoopste van Nederland !!!

Benieuwd hoe de online cursus er uitziet?  Probeer het gratis!

U kunt 15 minuten vrijblijvend en gratis proberen hoe de cursus (website) er uitziet en hoe de tests werken. Na 15 minuten verloopt het account automatisch en kunt u hieronder het gewenste pakket bij ons aanschaffen.

Ga voor een proef versie naar: https://rijschool-vde.3dtheorie.nl

Klik in het nieuwe venster op "producten" en vervolgens op "meer info" en maak een gratis account aan.

Alle onderstaande theoriecursussen zijn na aanschaf 4 maanden onbeperkt toegankelijk.

_________________________________________________________________

1. Theorie B Leren                                             € 29.50

Met het pakket leren kun je vier maanden lang in de theorie duiken. In dit pakket zitten geen oefenexamens en voorrangssituaties. Compleet met filmpjes en teksten, die je goed voorbereiden op het autorijden.

Om straks je rijbewijs B te kunnen halen, moet je wel eerst de theorie goed kennen. Hier krijg je alle verkeersregels op een heldere manier met video en tekst uitgelegd. Maar ook alle verkeersborden vind je daarin terug. De hele theorie wordt verduidelijkt met filmpjes en heldere teksten. Zowel gesproken als opgeschreven.

Met het pakket kun je vier maanden lang in de theorie duiken. Een duidelijke lijst met aanklikbare trefwoorden maakt het studeren makkelijk. Ook worden er hier veel praktijksituaties gesimuleerd die je straks tegenkomt als je eenmaal achter het stuur zit.

Bij het Leren pakket zit alleen de theorie inbegrepen. Het testen van de kennis door middel van een toets is mogelijk bij het pakket Leren & Oefenen.


2. Oefenen                                                  €29,50

Met dit pakket kun je 4 maanden lang alle denkbare theorievragen proberen te beantwoorden.

In totaal bevatten de oefenexamens 650 vragen. Ook zijn er maar liefst dertig lastige voorrangssituaties in 3D afbeeldingen te zien. Door middel van het slepen van de getallen, kun je de volgorde van voorrang aangeven. De gevaarherkenningsvragen worden onder tijdsdruk (8 sec. per vraag) gesteld. De Wet- en Regelkennis en Inzichtsvragen heb je een bruto tijd. Binnen deze tijd kun je vragen overslaan en later op terugkomen.

Hoe je de examens moet maken, krijg je op een heldere manier uitgelegd. Voor € 29,95 kun je vier maanden lang alle denkbare theorievragen proberen te beantwoorden. Je kunt zelf makkelijk controleren of je de vragen goed hebt beantwoord of niet en waar wenselijk de oefenexamens herstellen.3 Leren en oefenen                                                  € 49.954 Theory course Driving licence B (car)                € 34.95 

Complete online theorieopleiding die alle facetten van de theorie van A tot Z uitgebreid behandelt die u moet weten voor het CBR examen. 

5 Complete examens inclusief 25 vragen gevaarherkenning, 30 vragen wet- en regelkennis en 10 verkeersinzichtvragen 

Hoe bestelt u een cursus?

1. Kies een cursus

2. Stuur ons via het contactformulier een mail met de volgende gegevens: voornaam - achternaam - emailadres - welke cursus u wilt. Bijv.: "theorie cursus 2". Voor nummers zie hierboven.

3. U onvangt een factuur voor het gewenste product.

4. Zodra wij uw mail hebben ontvangen en het bedrag bij ons is bijgeschreven ontvangt u van ons een gebruikersnaam en een wachtwoord. Daarmee begint uw 4 maanden theorie-cursus.

Let op! Komt de naam welke u opgeeft in de mail niet overeen met de naam van wiens bankrekening u de overschrijving doet, kunnen wij niet nagaan of de betaling is voldaan. Vermeld dan aub de naam van de rekeninghouder in de mail, dan voorkomen we onnodig oponthoud.


Heeft u nog vragen dan mag u natuurlijk altijd bellen of mailen via ons contactformulier.